Fyrkantig pennvässare för barn i form av en gris på en mönstrad vit anteckningsbok
Fyrkantig pennvässare i form av en gris för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Fyrkantig pennvässare i form av en gris för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En pennvässare är ett praktiskt och nödvändigt tillbehör i skolan. Behöver ditt barn en? Ge dem denna fina fyrkantiga pennvässare i form av en gris. Det är svårt att inte bli förälskad i dess söta utseende! Ditt barn kommer garanterat att älska den. De kommer snabbt att ta med den till skolan och visa upp den för sina vänner.

Denna fyrkantiga pennvässare i form av en gris är perfekt för barn! Den är enkel att använda och gör pennvässningen exakt och enkel. Dessutom är grisformen rolig och lekfull, vilket gör den ännu mer tilltalande för små barn.

En lättanvänd vässare

Barn kommer inte att ha några problem med att använda denna pennvässare i form av en gris. Den är mycket enkel att använda. Den lilla genomskinliga lådan samlar upp pennspånen, så allt du behöver göra är att tömma den när du behöver. De vassa kanterna på vässaren säkerställer att pennorna skärs rent och exakt, vilket gör den idealisk för noggrann teckning och färgläggning. Vässarens kompakta design gör den lätt att ta med i väskan eller pennskrinet, vilket gör den idealisk för resor eller på resande fot. Den unika grisformen är perfekt för små händer och gör det mycket roligare och mer lekfullt att vässa pennor.
9425-133562.jpeg

En original pennvässare

Den är designad i den originella formen av en liten gris och kommer att ge ditt barns skolpaket en touch av originalitet. Pennvässaren är tillverkad av högkvalitativ plast och är tålig och hållbar. Den fyrkantiga formen gör den lätt att hålla i för små barnhänder, medan det roliga grishuvudet gör att de kommer att vilja använda den regelbundet. Den roliga, färgglada designen på denna fyrkantiga, grisformade pennvässare kommer säkert att tilltala barn i alla åldrar. Den finns i en rad ljusa, glada färger för att passa alla smaker och preferenser.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.