Pennvässare i plast i form av en dinosaurie på träställning
Pennvässare i plast i form av en dinosaurie
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pennvässare i plast i form av en dinosaurie

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en söt och originell pennvässare till ditt barn? Om de gillar dinosaurier kommer den här modellen säkert att falla dem i smaken. Denna pennvässare i form av en dinosaurie är verkligen söt! Den finns i en rad olika färger. Och eftersom den är så liten får den lätt plats i din pojkes eller flickas skolväska.

Dinosauriepennavässaren i plast är en unik och rolig produkt. Den är tillverkad av slitstark plast och är enkel att använda. Den är perfekt för barn och vuxna som älskar dinosaurier. Produkten är säker och pålitlig och kan användas av alla.

Ett tillbehör som är lätt att hantera

Ditt barn behöver ingen lång manual för att lära sig hur man använder denna dinosaurieformade pennvässare. Allt de behöver göra är att vända på tillbehöret och föra in pennan som ska vässas i hålet. Dinosaurievässaren i plast är ett praktiskt och roligt verktyg för barn. Den är enkel att använda och gör att barnen kan vässa sina pennor på ett säkert och exakt sätt. Plastvässaren i form av en dinosaurie är ett perfekt verktyg för barn som gillar att rita och färglägga. Med den här vässaren kommer ditt barn att se fram emot att gå till skolan och visa upp den för sina klasskamrater.
9434-a42ca1.jpeg
9434-72d30a.jpeg

En rolig form

Med sin roliga, färgglada form ger denna pennvässare en glad och kreativ atmosfär på arbetsplatsen. Pennvässaren är tillverkad av slitstark plast och är utformad för att hålla länge och tåla stötar och repor. Den kompakta storleken gör den lätt att bära med sig i pennskrin eller ryggsäck, vilket gör den till ett perfekt val för skolbarn var de än befinner sig. Dinosauriedesignen är mycket detaljerad, med strukturerade fjäll på kroppen och uttrycksfulla ögon som ger helheten en touch av realism. De klara, iögonfallande färgerna väcker uppmärksamhet och stimulerar fantasin, vilket gör denna pennvässare till ett samlarobjekt för dinosaurieälskare.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.