9449-93b4f7.jpeg
2 runda pennvässare i plast med enhörningsdesign
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

2 runda pennvässare i plast med enhörningsdesign

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en pennvässare som din dotter kommer att älska? Välj då denna runda pennvässare med enhörningsmotiv. Små flickor älskar enhörningar. Och din lilla prinsessa kommer att älska denna söta, färgglada plastvässare. Ge den till henne i present. Den kommer att komplettera hennes skolmaterial.

Dessa två vackra plastvässare är perfekta för enhörningsälskare! De har en söt, färgglad design med enhörningar, fjärilar och blommor. Pennvässarna mäter ca 6 cm i diameter och är tillverkade av slitstark plast. De är perfekta för att hålla dina pennor vassa och i gott skick, och är också perfekta som presenter till barn och enhörningsfans!

Enkel att använda

Denna runda plastvässare är lättviktig. Den har också den klassiska manuella mekanismen. Allt du behöver göra är att föra in änden av vässaren i vässarhålet. De är kompatibla med vanliga blyertspennor och färgpennor, vilket gör dem mycket mångsidiga att använda. Med detta paket med 2 runda pennvässare i plast med enhörningsdesign kommer du garanterat att göra dina barn glada! Dessa pennvässare har en söt enhörningsdesign som säkert kommer att göra dem glada. Dessutom är de tillverkade av högkvalitativ plast, så de är slitstarka och lätta att rengöra.
9449-a86a02.jpeg
9449-6e4e5c.jpeg

En oumbärlig accessoar

De runda pennvässarna i plast med enhörningsmotiv i 2 delar är ett måste för alla som älskar enhörningar och originella skoltillbehör. Pennvässarna är tillverkade av högkvalitativ plast och är slitstarka och slagtåliga, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. Den lilla storleken gör dem också praktiska att ha med i ryggsäcken eller resväskan, så att du kan använda dem var du än är. De är perfekta för vardagsbruk.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.