9457-dba4a8.jpeg
Pennvässare med fågel för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pennvässare med fågel för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn fåglar? Om du letar efter en pennvässare att ge dem kan du välja vår söta fågelformade pennvässare. Den är söt och bedårande med sina två stora ögon och små ben. Tack vare sin lilla storlek får vässaren lätt plats i pennskrinet. Din pojke eller flicka kommer att bli stolt över att ställa den på skolbordet.

Den fågelformade pennvässaren är ett roligt och praktiskt kontorsverktyg. Den är enkel att använda och gör det möjligt för barn att vässa sina pennor på ett säkert och exakt sätt. Pennvässaren är tillverkad av slitstark plast och finns i en rad ljusa färger.

För lätt att använda

Ditt barn kommer inte att ha några problem med att använda denna fågelformade pennvässare. Allt de behöver göra är att vända på den och sätta in pennan som ska vässas i det avsedda hålet. Pennvässaren med fågel är en unik och rolig produkt. Den är perfekt för barn som älskar fåglar. Produkten är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket hållbar. Den är enkel att använda och gör att barn kan vässa sina pennor på ett säkert och exakt sätt. Den fågelformade vässaren för barn är en utmärkt present till skolstarten.
9457-259167.jpeg
9457-dba4a8.jpeg

Ursprunglig design

Med sin originella design kommer den omedelbart att dra till sig barnens uppmärksamhet och inspirera dem att rita och färglägga. Pennvässaren är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar. Den har ett blad i rostfritt stål som skär pennor i alla storlekar rent och exakt. Den ergonomiska formen ger dessutom ett bekvämt grepp för små händer. Den kompakta och lätta vässaren kan enkelt bäras i en ryggsäck eller skolväska. Den är idealisk för användning hemma, i skolan eller på resan.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.