3 pennvässare i metall för barn i silver mot en vit bakgrund
3 pennvässare i metall för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3 pennvässare i metall för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Brukar ditt barn ofta ha sönder eller tappa bort sin pennvässare? Köp då detta set med 3 pennvässare i metall. Den är slitstark. Ditt barn kommer inte att kunna ha sönder den. Och om de tappar bort en har du alltid två pennvässare att ge dem. Och eftersom de är så små får de enkelt plats i skolans pennskrin.

Denna produkt är tillverkad av högkvalitativ metall och är mycket hållbar. Den är perfekt för barn att använda och kan användas i många år. Produkten är också mycket lätt att rengöra och underhålla.

En vässare med två hål

Dessa klassiska vässare är enkla att använda. De har två hål: ett litet och ett större. Ditt barn kan använda detta tillbehör för att vässa alla sina pennor, stora som små. Den ergonomiska designen gör dem bekväma att hålla i och lätta att hantera. Pennvässarna är också lätta att rengöra och underhålla. Torka av dem med en mjuk, torr trasa för att hålla dem rena och redo att användas. Dessutom är pennorna tillverkade av slitstark metall, vilket gör dem extremt tåliga mot stötar och fall. Med den här vässaren riskerar ditt barn inte att ha sönder den.
9477-2673c9.jpeg

En praktisk pennvässare

De 3-delade pennvässarna i metall för barn är oumbärliga verktyg för alla spirande unga konstnärer. Pennvässarna är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge och prestera på topp. Varje vässare har ett ultraskarpt blad i rostfritt stål för enkel och effektiv vässning av färgpennor, grafitpennor och andra typer av blyertspennor. Metallkropparna på dessa vässare är robusta och slagtåliga, vilket gör dem idealiska för daglig användning i klassrum, konststudior eller hemma.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.