Rosa och lila tecknad ortopedisk skolväska för barn med vit bakgrund
Skolväska med full öppning och tecknade motiv för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Skolväska med full öppning och tecknade motiv för barn

795,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vår skolväska med full öppning och tecknade motiv för barn är en oumbärlig accessoar för skolstarten. Denna skolväska är designad för blivande skolbarn och har en rolig, färgglad design som barn garanterat kommer att älska.

Den här skolväskan har perfekt storlek och gott om förvaringskapacitet och har en bred öppning tack vare den integrerade dragkedjan som gör det enkelt att sätta i och ta ur böcker, skrivböcker och annat skolmaterial. Den kan läggas helt platt, vilket gör den enkel att använda och ergonomisk. Tack vare facket med invändiga avdelare kan den också förvaras på ett organiserat sätt för att undvika olyckliga sammanblandningar.

De robusta materialen gör dessutom att väskan kan användas under hela läsåret. De justerbara axelremmarna ger en bekväm passform för barnet, avlastar ryggraden och minskar risken för ryggont.

En färgglad skolväska

Skolväskan med full öppning och tecknat motiv för barn är en kvalitetsprodukt som är särskilt utformad för att uppfylla de yngsta barnens behov när det gäller komfort och ergonomi. Det första man lägger märke till när man tittar på skolväskan är den färgglada och lekfulla designen med ett tecknat motiv med bedårande och roliga figurer. Denna estetiska touch gör skolväskan till en mycket attraktiv accessoar för barn, som gärna bär den stolt på ryggen. De breda, vadderade axelremmarna fördelar vikten jämnt över axlarna och begränsar trycket på ryggen.
8957-74dbef.jpeg
8957-841aac.jpeg

En praktisk integrerad öppning

Den verkliga styrkan hos denna produkt ligger i dess tekniska egenskaper. Först och främst, med sina mått perfekt anpassade till barns fysionomi, erbjuder den stor användarvänlighet tack vare sitt integrerade öppningssystem. Denna funktion ger barnen enkel tillgång till väskans innehåll utan att behöva leta länge efter sina tillhörigheter. Skolväskan har en stor framficka, en innerficka med dragkedja och ett särskilt fack för anteckningsböcker och böcker. Den här skolväskan är tillverkad av robusta, slitstarka material och passar perfekt för små barn och garanterar långvarig användning.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.