8943-eb1424.jpeg
Mini ryggsäck med 3D spiderman plysch
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mini ryggsäck med 3D spiderman plysch

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Små pojkar älskar Spiderman. Om din son också gör det kommer han säkert att falla för denna söta lilla ryggsäck med en 3D Spiderman plysch. Denna accessoar är mycket mer än bara en ryggsäck. Den kommer också att bli ditt barns bästa följeslagare på väg till skolan. Denna ryggsäck är perfekt för barn i förskolan.

Mini-ryggsäcken med 3D Spiderman plysch är en lätt och kompakt ryggsäck, perfekt för korta resor eller utflykter i stan. Den är tillverkad av slitstarkt, vattentätt tyg, har en kraftig dragkedja och justerbar rem för optimal komfort. Spiderman 3D plysch är en rolig och praktisk accessoar, perfekt för barn som älskar superhjältar.

Ett gulligt gosedjur med Spiderman

Mini-ryggsäcken med Spiderman 3D plysch är ett måste för små fans av denna superhjälte. Ryggsäcken har en unik design som garanterat kommer att förvåna ditt barn och få det att vilja ta med den överallt. Den präglade plyschen framhäver den klassiska Spiderman-designen med alla dess noggrant återgivna detaljer. Det ger ryggsäcken en rolig och originell touch som inte kommer att gå obemärkt förbi. Fans kommer att bli glada över att kunna bära sin favorithjälte på ryggen. De kommer också att kunna ta ut den ur väskan och ta den med sig utan att behöva ta med sig ryggsäcken!
8943-316bac.jpeg
8943-eb1424.jpeg

En väska för vardagsbruk

Mini-ryggsäcken är tillverkad av slitstarkt material och har justerbara axelremmar som passar alla storlekar. Dragkedjan gör det enkelt att öppna huvudfacket, där det finns gott om plats för alla dina favoritsaker som böcker, leksaker eller snacks. Den är perfekt för grundskolan, förskolan eller till och med familjeutflykter, med sin kompakta storlek som gör den lätt att bära. Denna ryggsäck ger utmärkt valuta för pengarna och är ett trendigt föremål som alla små superhjältefans kommer att älska att äga!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.