spiderman väska röd
Spiderman 3D-ryggsäck för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Spiderman 3D-ryggsäck för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din lilla pojke Spiderman? För att muntra upp honom på väg till skolan, ge honom denna söta ryggsäck med Spiderman-mönster i 3D som han kommer att älska!

En söt, praktisk ryggsäck som hjälper honom att bära alla sina skoltillbehör med omsorg. Den är lätt och bekväm att bära och är den perfekta ryggsäcken för skolstarten!

Spiderman 3D-ryggsäcken för barn är en officiell Marvel-licensierad produkt. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en hög finish. 3D-designen är mycket realistisk och kommer att få ditt barn att känna sig som sin favoritsuperhjälte! Axelremmarna är justerbara och väskan har en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av småsaker. Den här ryggsäcken är perfekt för barn som älskar Spiderman!

En snygg och bekväm väska

Denna söta ryggsäck med Spiderman-mönster i 3D är inte bara otroligt snygg, den har också vadderade axelremmar som andas för att ditt barn ska ha det så bekvämt som möjligt. Utformningen fördelar vikten jämnt över axlar och rygg, medan det stora utrymmet och de många facken innebär att ditt barn kan förvara sina tillhörigheter på ett organiserat sätt. Detta är en kvalitetsprodukt som kommer att glädja små fans av den berömda superhjälten! Den unika 3D-designen är mycket realistisk och får ditt barn att känna sig som sin favorithjälte.
8928-1122b4.jpeg

En tålig väska

Med sin präglade design ger den ett realistiskt och iögonfallande utseende som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet hos både unga och gamla. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och slagtålig, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Dessutom ger de reflekterande detaljerna på ryggsäcken ökad synlighet i svagt ljus, vilket håller ditt barn säkert. Med sina kompakta, lätta mått är ryggsäcken perfekt för barn i skolåldern, familjeutflykter eller resor.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.