Skolryggsäck med 3D-fjärilsmotiv för flickor i regnbågsstil mot en vit bakgrund
3D-skolryggsäck med fjäril för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3D-skolryggsäck med fjäril för flickor

681,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter fjärilar? Vår ryggsäck kommer garanterat att göra henne glad! En söt, färgglad ryggsäck med ett 3D-fjärilsmotiv som hon kommer att bli glad över att bära till skolan varje dag. Din lilla prinsessa kommer att känna sig som en älva med den här skolväskan på ryggen. Den finns i tre olika färger.

Denna skolryggsäck i högkvalitativt polyestertyg är den perfekta presenten till din dotter. Fjärilsmotivet i 3D är mycket sött och attraktivt. De justerbara axelremmarna och det övre bärhandtaget gör den bekväm att bära.

Det rymliga huvudfacket rymmer böcker, pennor och andra nödvändiga skoltillbehör. Det är en perfekt ryggsäck för skolan, resor eller utflykter.

Ett rymligt fack

Anteckningsböcker, böcker, pennskrin, en surfplatta… du får plats med allt i denna fjärilsryggsäck för tjejer. Den har ett rymligt innerfack. Dessutom har ryggsäcken en elastisk sidoficka för en vattenflaska. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka material för daglig användning i skolan eller på utflykter. De justerbara axelremmarna är enkla att justera för att passa ditt barns storlek. Dessutom är ryggsäcken lätt och portabel, vilket gör den bekväm för ditt barn att ta med sig överallt.
8987-57e9b6.jpeg

Vilken vacker modell

Denna skolryggsäck för tjejer med 3D-fjärilsmönster är ett måste för unga tjejer som gillar att vara moderiktiga men ändå praktiska. Ryggsäckens design är unik och charmig, med ett präglat 3D-fjärilsmotiv som ger en touch av nyckfullhet och skoj. Ryggsäckens ljusa, djärva färger är ett omedelbart blickfång och gör den lätt att identifiera bland andra ryggsäckar. Det är ett perfekt val för unga tjejer som vill kombinera stil och funktionalitet. Med sin attraktiva design, många fack och bekväma bärkomfort är den perfekt för att följa med barnen under skoldagen och fritidsaktiviteterna

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.