Pennvässare i plast i form av en smartphone på en matta med en växt
Pennvässare i plast i form av en smartphone
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pennvässare i plast i form av en smartphone

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tappar ditt barn ofta bort sin pennvässare? Köp då den här söta och originella pennvässaren i form av en smartphone. Den är större och kommer inte att tappas bort så lätt. Dessutom kommer ditt barn att kunna använda den som en leksak. Denna färgglada vässare för barn är både rolig och funktionell.

Plastvässaren i form av en smartphone är ett praktiskt och roligt verktyg för alla smartphone-fans. Den är enkel att använda och vässar pennor jämnt och rent. Smartphone-vässaren i plast är en utmärkt present till barn och vuxna som älskar smartphones. Din son kommer att älska denna underbara accessoar.

Lätt och enkel att använda

Denna smartphone-formade pennvässare är tillverkad av plast. Förutom att den är lätt kommer ditt barn också att uppskatta hur enkel den är att använda. Vässaren har två hål för enkel vässning av ditt barns pennor, vilket garanterar ett säkert och exakt resultat. Plastvässaren i form av en smartphone är ett praktiskt och roligt verktyg för alla som gillar att rita och färglägga. Den vässar pennor jämnt och rent, utan ansträngning. Dessutom är den originella, roliga formen säker på att behaga både unga och gamla!
9487-1e2124.jpeg

En rolig accessoar

Pennvässaren är tillverkad av slitstark plast och är lätt att bära med sig i pennskrinet eller ryggsäcken. Den är ca 8 cm lång och 4 cm bred, vilket gör den kompakt och platsbesparande. Pennvässaren finns i en rad ljusa, attraktiva färger, inklusive rött, grönt och rosa. Den passar både barn och vuxna och kan användas i skolan, på kontoret eller hemma. Kort sagt, plastvässaren i form av en smartphone är ett praktiskt, roligt och attraktivt föremål som gör det enkelt och snyggt att vässa pennor. Den är också en rolig och originell present för alla tillfällen.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.