9495-64d984.jpeg
Pennvässare för barn i form av en kanin
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pennvässare för barn i form av en kanin

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en pennvässare som ditt barn kommer att bli förtjust i? Ge dem då denna söta kaninformade pennvässare! Tjej eller kille, ditt barn kommer att älska de mjuka, glittrande ögonen och de två söta små öronen. De kommer enkelt att kunna lägga undan den i sitt pennskrin och ta med den till skolan.

Denna söta kaninformade pennvässare är perfekt för barn. Den är tillverkad av tuff, flexibel plast, så den är enkel att använda och mycket säker för små fingrar. Den söta kanindesignen kommer att få alla barn att le och vilja använda pennvässaren varje dag.

Lika söt som den är lätt att hantera

Denna kaninformade pennvässare är mycket enkel att använda. För att vässa en penna vänder du bara på den. På baksidan finns ett litet hål där du sticker in änden på pennan som ska vässas. Det är ett praktiskt och roligt verktyg för barn som ger ett säkert och exakt resultat, samtidigt som det är roligt att använda. Kaninen är tillverkad av mjuk, slitstark plast, vilket gör den lätt att hantera och rengöra. Den har också en tryckknapp för enkel och säker användning. Pennvässaren är ett utmärkt verktyg för barn som gillar att rita och färglägga.
9495-486dd3.jpeg

En söt liten accessoar

Kaninpennvässaren är ett roligt och praktiskt tillbehör för blivande konstnärer. Kanindesignen är särskilt tilltalande för barn, med sina stora öron, lilla näsa och busiga ögon. Pennvässaren är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och slagtålig, vilket gör den perfekt för daglig användning av barn. Kaninpennvässaren är också lätt att rengöra tack vare den enkla, ergonomiska designen. Ta bara bort avfallsbehållaren under bladet för att tömma pennspånen och skölj sedan pennvässaren med rent vatten.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.