Minipennvässare i form av en flodhäst i orange, blått, grönt och rosa, på ett blårutigt bord
Minipennvässare i form av en flodhäst
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Minipennvässare i form av en flodhäst

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att häpna över denna söta minipennvässare i form av en flodhäst. Ge den till dem i present! De kommer att behöva den för att vässa sina pennor. Förutom sin exceptionella charm är denna pennvässare så enkel att använda. Tack vare ministorleken är den lätt att ta med till skolan. Den kan också förvaras i ett pennskrin.

Minipennvässaren i form av en flodhäst är ett praktiskt och roligt verktyg för barn. Den vässar pennor snabbt och effektivt och är rolig att använda. Pennvässaren är perfekt för barn eftersom den är enkel att använda och rolig att använda.

Lätt att använda

Ditt barn behöver inte oroa sig för att vässa sina pennor. Denna flodhästformade vässare kommer att förenkla uppgiften. För att använda den tar du helt enkelt bort locket, som fungerar som flodhästens nos och näsa. Bakom locket finns två hål i vilka pennorna som ska vässas kan föras in. Resultatet blir exakt och jämnt, så att du kan skriva snyggt och jämnt Minipennvässaren i form av en flodhäst är ett praktiskt och roligt verktyg för alla som gillar att rita och färglägga. Den är enkel att använda och gör perfekta färgpennor på några sekunder. Dessutom är den lätt och bärbar, vilket gör den idealisk för resor.
9509-085ad9.jpeg

En kompakt pennvässare

Minipennvässaren i form av en flodhäst är ett roligt och praktiskt skrivbordstillbehör som kommer att tilltala alla djurälskare. Flodhästens form är mycket realistisk, med runda ögon. Den ljusa färgen ger en touch av originalitet och färg till alla barns skolpaket. Tack vare sin lilla storlek kan denna minipennvässare tas med överallt, oavsett om det är i en ryggsäck, pennfodral eller till och med en ficka. Den är perfekt för små elever som behöver ett rit- eller skrivverktyg som alltid finns till hands.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.