9363-e12069.jpeg
4 gelpennor i form av 3D-djur
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4 gelpennor i form av 3D-djur

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att färglägga? Ge dem detta paket med fyra gelpennor i form av 3D-djur. Du kan välja mellan två modeller: björn och enhörning. Det är upp till dig att välja den som ditt barn gillar bäst. Dessutom är denna gelpenna ljusstark.

Gelpennan är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket bekväm att använda. Den är perfekt för att skriva eller rita och finns i en mängd olika ljusa färger. Pennorna är roliga och unika, och barnen kommer att älska dem! Med dessa gelpennor kommer din dotter att älska att gå till skolan och göra vackra teckningar.

En fin present till ditt barn

Vill du göra ditt barn lyckligt? Ge dem dessa fyra gelpennor. Ditt barn kommer att älska dem. De kommer att älska att använda dem för att rita och skriva. Dessa gelpennor är perfekta för barn som älskar djur! De är formade som 3D-djur och har en fin spets, vilket gör dem perfekta för att skriva och rita med. De klara färgerna och de roliga djurmotiven kommer att göra dessa pennor till barnens favoriter. Enhörningsmotiven ger pennorna en magisk touch.
9363-51a078.jpeg
9363-e735ea.jpeg

Pennor av hög kvalitet

Pennorna är tillverkade av högkvalitativa material för långvarig och pålitlig användning, med en mjuk, flytande gelspets som glider lätt över papperet. Pennornas ergonomiska design ger ett bekvämt grepp och gör det lättare att skriva under långa perioder. Pennornas ljusa, livfulla färger ger också en färgklick till dina anteckningar, teckningar eller skolarbeten. Denna uppsättning pennor är perfekt för barn som gillar att lägga till en touch av kreativitet och fantasi i sina vardagliga liv.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.