Pennvässare för barn i gult och rosa 3D-tecknad form med vit mun
3D-tecknad vässare för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3D-tecknad vässare för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver ditt barn en ny pennvässare? Ge dem något originellt och roligt, som denna tecknade pennvässare i 3D. Det är svårt att inte älska den, med sin attraktiva färg och sitt söta leende. Din pojke eller flicka kommer att älska att lägga den i skolväskan och bära den till skolan varje dag.

Produkten är tillverkad av högkvalitativ plast som är säker för barn. Den är lätt och enkel att bära. Den tecknade designen är mycket söt och tilltalande för barn. Den kan hjälpa barn att lära sig vässa sina pennor ordentligt och utveckla sin finmotorik.

Ett tillbehör som är lätt att använda

Denna pennvässare för barn är verkligen enkel att använda. Allt ditt barn behöver göra för att vässa pennorna är att föra in dem en och en i det söta djurets näsa och rotera den för att vässa. Den inbyggda behållaren fångar upp pennspån för enkel rengöring. Produkten är tillverkad av giftfri plast, som är säker och pålitlig för barn. Produkten är lätt och portabel, vilket gör den bekväm att bära med sig. Den är också enkel att använda och rengöra. Det är ett hållbart tillbehör som kan användas under lång tid.
9384-c3efaf.jpeg
9384-8617b6.jpeg

En rolig accessoar

Pennvässaren för barn i form av en tecknad 3D-bild är ett praktiskt och roligt tillbehör för barn som älskar att rita och färglägga. Med sin roliga, färgglada form är den lätt att känna igen och drar till sig uppmärksamheten från spirande små konstnärer. F Dess design ger ritverktyget en touch av fantasi och kreativitet. Barn kommer att älska att använda detta tillbehör för att vässa sina pennor och ge liv åt sina teckningar. Den finns i en rad olika färger som passar alla barn.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.