9376-19da95.jpeg
40 stycken 3D-gelpennor i djurform
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

40 stycken 3D-gelpennor i djurform

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer aldrig att få slut på gelpennor att färglägga med detta 40-pack. Dessutom är den här gelpennan så söt! Färgglad och iögonfallande. Din pojke eller flicka kommer inte heller att kunna motstå 3D-djurformen. De finns i alla former och storlekar: uggla, enhörning, kyckling, dinosaurie..

Pennorna är tillverkade av högkvalitativa material och är extremt hållbara. De är perfekta för både barn och vuxna. Pennorna finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger.

Färgade pennor

3D djur gelpennor i 40 delar är ett unikt och roligt set som ger en exceptionell skrivupplevelse. Varje penna är designad med en annan djurform, vilket skapar en färgglad och rolig samling för både barn och vuxna. Gelspetsarna ger en smidig och kladdfri skrivupplevelse, medan de klara färgerna ger pennan en rolig touch. Mångfalden av djur som finns representerade i detta set är imponerande! Varje penna är noggrant detaljerad och färdig, vilket gör dem perfekta för att dekorera eller ge en personlig touch till konstprojekt.
9376-ef9c77.jpeg
9376-19da95.jpeg

Praktiska pennor

Varje penna är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig och bekväm användning. Gelpennor ger smidig och kladdfri skrivning tack vare den fina spetsen och bläcket av hög kvalitet. De är också lätta att hålla i och hantera, vilket gör dem idealiska för långvariga skrivuppgifter. De är perfekta att ta med till skolan eller för att skriva hemma, och varför inte även på resan. Pennorna har en tredimensionell form, vilket innebär att varje djur avbildas med realistiska detaljer och utmärkande drag.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.