8864-f5869c.jpeg
Glittrig enhörningsryggsäck
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Glittrig enhörningsryggsäck

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en originell ryggsäck till din dotter? Välj denna söta enhörningsryggsäck. En ryggsäck med glittrande paljetter som din lilla prinsessa kommer att bli glad över att bära till skolan varje dag. Hon kommer att älska det söta lilla hornet och den fina pompongen som sitter på knäppningen. Denna ryggsäck för flickor finns i två olika färger.

Enhörningsryggsäcken är en väska av högsta kvalitet, tillverkad av högkvalitativa material och med en unik design. Den är perfekt för flickor och pojkar som älskar enhörningar och glitter. Ryggsäcken är lätt och bekväm att bära, med ett justerbart band som passar din kropp. Den är också lätt att rengöra och underhålla.

För skolan eller resan

Enhörningsryggsäcken med glitter är den perfekta följeslagaren för alla som gillar enhörningar och fantastisk magi. Med sina gnistrande paljetter kommer ditt barn att lysa upp alla i sin väg! Väskan har ett rymligt huvudfack med en stark dragkedja för att hålla alla tillhörigheter säkra. Inuti finns också en praktisk ficka för förvaring av mindre föremål så att de inte kommer bort. Justerbara axelremmar ger en bekväm passform som passar barnets storlek. Ryggsäcken är tillverkad av slitstarka och tåliga material och passar perfekt för vardagsanvändning i parken, skolan eller på resan.
8864-4f646c.jpeg
8864-706349.jpeg

En glittrande väska

Glitter Unicorn Backpack är det perfekta valet för alla som älskar enhörningar och glittriga accessoarer. Med sina skimrande rosa paljetter kommer den här ryggsäcken garanterat att väcka uppmärksamhet var du än går. Mönstren föreställer enhörningar i olika positioner, omgivna av glittrande stjärnor och flerfärgade hjärtan som skapar en fantastisk effekt. Detaljerna är noggrant sydda med kraftig tråd så att de inte lossnar så lätt. Ge ditt barn en magisk touch med denna magnifika ryggsäck med enhörningsmönster! Den kommer garanterat att bli barnets nya favoritkompis på alla äventyr!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.