4 gelpennor i form av en glass med 3D-djur mot vit bakgrund
4 stycken 3D djurformad gelpenna
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4 stycken 3D djurformad gelpenna

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn att färglägga teckningar? Ge dem detta söta set med 4 gelpennor. De kommer att älska 3D-djurformen. Pennan är både söt och originell. Men framför allt är den effektiv och rolig att använda. Ditt barn kommer att älska att färglägga i de fyra olika färgerna.

Pennorna är tillverkade av högkvalitativt material och är mycket mjuka att ta på. De är perfekta för att skriva eller rita med och är dessutom väldigt roliga att använda. Pennorna finns i en mängd olika ljusa, attraktiva färger och har en unik design. Pennorna är perfekta för både barn och vuxna och kommer att vara ett bra tillskott till alla pennsamlingar.

Enkel och lätt att använda

Denna gelpenna i plast är lätt. Dessutom har den en kapsyl som förhindrar bläckläckage. Och tack vare den solida nålspetsen blir skrivandet mjukt och fint. Gelpennan är lätt att hålla i och kommer att göra ditt barn mer intresserad av att skriva och färglägga. Med den här gelpennan kan små barn skriva med största finess! Den fina spetsen gör att du kan rita exakta linjer och de 4 klara färgerna är perfekta för att göra dina anteckningar och teckningar lite roligare. Dessutom är 3D-djurdesignen för söt för att motstå!
9398-ab82fc.jpeg
9398-9ce02d.jpeg

Söta pennor

3D-gelpennor i djurform i 4 delar är en uppsättning roliga och färgglada pennor som kommer att ge din papperssamling en touch av nyckfullhet. Varje penna är utformad för att likna ett litet djur, med upphöjda detaljer som ger en behaglig textur till greppet. Pennornas klara, livfulla färger gör också ditt arbete lite roligare, samtidigt som deras unika design hjälper dig att sticka ut från mängden. Den kompakta storleken gör dem också lätta att bära med sig i pennskrinet eller skolväskan, så att du alltid har dem till hands.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.