100 stycken färgglada tecknade suddgummin i en genomskinlig påse
100 stycken små tecknade suddgummin
170,0 kr227,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

100 stycken små tecknade suddgummin

170,0 kr227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter söta suddgummin att ge till ditt barn? Välj detta paket med 100 små tecknade suddgummin. Det är svårt att inte bli förälskad i alla färger. Dessa små suddgummin är verkligen söta. Beroende på ditt barns smak kan du välja mellan en mängd olika former: hjärtan, frukt, blommor, djur osv

Suddgummit är tillverkat av naturgummi, som är giftfritt och miljövänligt. Suddgummit har god elasticitet och deformeras inte så lätt. Gummit är mjukt att ta på och behagligt att tugga på. Gummit finns i en rad ljusa, attraktiva färger. Tuggummit är perfekt för både barn och vuxna.

Sött suddgummi av gummi

Ditt barn kommer aldrig att få slut på suddgummin igen med detta paket om 100! Om ditt barn tappar bort ett kan det snabbt få ett nytt. Dessa suddgummin är lätta och enkla att hålla i. De är lätta att bära med sig, vilket gör dem perfekta för resor, semestrar eller utomhusaktiviteter. De kan användas för att sudda ut misstag från anteckningsböcker, böcker, dagböcker, kort eller teckningar.
9517-2fa815.jpeg
9517-0fc995.jpeg

Söta små suddgummin

Varje suddgummi är ca 2,5 cm långt och tillverkat av mjukt, hållbart gummi som enkelt suddar ut misstag på papper. Motiven är varierande och färgglada. Detaljerna i teckningarna är noggrant utskrivna på varje suddgummi, vilket ger en touch av nyckfullhet och skoj i skolans vardagsrutiner. Slutligen är detta set med 100 delar ett utmärkt val för lärare, föräldrar eller evenemangsarrangörer som letar efter roliga och användbara gåvor till barn på födelsedagskalas, mässor eller andra speciella tillfällen.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.