4 suddgummin i form av gula, gröna, blå och röda fingergester mot en vit bakgrund
4 suddgummin i form av fingergester
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4 suddgummin i form av fingergester

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta paket med fyra färgglada suddgummin i form av barns fingergester. Om din pojke eller flicka gillar originella föremål kommer detta suddgummi garanterat att falla i smaken. De kommer att ha mycket roligt med dem! Men framför allt kommer dessa suddgummin att vara användbara i skolan för att färglägga eller skriva.

De 4 gummisuddarna i form av fingergester är en unik och rolig produkt. De är perfekta för att göra fingergester när du leker med vänner eller vinkar till någon.

Radergummit är tillverkat av mjukt, elastiskt gummi, vilket gör dem mycket bekväma att använda. Ditt barn kommer att ha mycket roligt med dessa suddgummin.

Ett roligt suddgummi

Detta fingerformade suddgummi är inte bara sött. Det är också mycket enkelt att använda för att sudda ut misstag från papper. Ditt barn kan hålla det direkt i handen. Men de kan också använda det som ett lock på sin penna. Dessa suddgummin är perfekta för att göra fingergester när du leker med dina vänner eller håller en presentation! De är också perfekta för att dekorera skrivbordet eller bara för att ha lite roligare i livet. De fyra suddgummina representerar var och en en annan fingergest, vilket gör dem idealiska för att uttrycka ditt humör eller din personlighet.
9537-5ec8fb.jpeg

Praktiskt och hållbart

Suddgummit är tillverkat av högkvalitativt gummi, vilket gör det slitstarkt och tåligt. Dessa suddgummin är perfekta för användning i skolan eller hemma. De kan användas för att sudda ut misstag när du antecknar, ritar eller skriver. Suddgumminas roliga former gör dem också perfekta för lek med vänner eller familj. Suddgummina är lätta och enkla att bära med sig, vilket gör dem praktiska på resan. De kan förvaras i pennskrin, ryggsäck eller ficka. De är praktiska, hållbara och roliga, vilket gör dem till ett perfekt val för barn.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.