9547-142298.jpeg
2 stycken hundformade suddgummi
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

2 stycken hundformade suddgummi

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn hundar? I så fall ska du ge dem detta söta suddgummi i form av en hund som sträcker ut tungan. De kommer att älska det! Förutom att dekorera hans skolbord kommer detta söta suddgummi också att hjälpa honom att rätta till eventuella misstag han gör med en penna.

Dessa två gummisuddgummin är formade som hundar och är perfekta för djurälskare. De är mjuka att ta på och kommer att vara ett utmärkt tillskott till din kontorsmaterialsamling.

Originellt och användbart

Båda delarna är formade som söta hundar och finns i en rad ljusa, iögonfallande färger. Hundformade suddgummin är också ett utmärkt val för konstnärliga och kreativa aktiviteter, eftersom de kan användas för att skapa intressanta mönster och texturer. Deras kompakta storlek gör dem lätta att bära med sig i ett pennskrin eller en ryggsäck, vilket gör dem praktiska att använda på resande fot. Gummisuddgummin är tillverkade av miljövänliga material och innehåller inga skadliga kemikalier.
9547-8dbd39.jpeg

För användning i skolan eller hemma

De 2 suddgummin i form av en hund är roliga och praktiska tillbehör för barn. Dessa suddgummin är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem hållbara och slitstarka. De är perfekta för daglig användning i skolan, på kontoret eller hemma. De är perfekta för att sudda ut misstag från papper, anteckningsböcker, böcker och andra material. Med sin söta design och överlägsna kvalitet är dessa suddgummin ett säkert val för alla som vill lägga till lite skoj i sin dagliga rutin.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.