Popsicle-format suddgummi för barn i en vit tallrik
Popsicle-format tuggummi för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Popsicle-format tuggummi för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är ett sött och originellt suddgummi som ditt barn garanterat kommer att älska! Ett färgglatt suddgummi i form av en isglass som de kan ta med sig till skolan varje dag. Det lilla formatet gör att det passar perfekt i pennskrinet. Detta vackra suddgummi är också mycket lätt att använda.

Barn älskar isglassar! Detta radergummi för barn är en riktig godbit för smaklökarna. Det är tillverkat av högkvalitativt tuggummi och naturliga aromer. Barn kommer att älska att tugga på detta tuggummi och njuta av den utsökta smaken.

Enkel och praktisk att använda

Tack vare sin isglassdesign är detta suddgummi för barn enkelt att använda. Ditt barn kommer enkelt att kunna hålla i det med hjälp av skaftet. Islolly-tuggummit är en unik och rolig produkt. Det är tillverkat av högkvalitativa material och är 100% naturligt. Det är också mycket slitstarkt och kommer inte att försämras lätt. Detta radergummi är perfekt för skolan eller till och med för användning hemma när ditt barn gör läxor eller helt enkelt ritar bilder. Missa inte detta unika suddgummi.
9468-85aef5.jpeg

En originell design

Detta färgglada och originella tuggummi föreställer en läcker isglass, med sina klara färger och aptitretande utseende. Det är speciellt utformat för barn, med en mjuk konsistens. Detta suddgummi är perfekt för att rita eller skriva, oavsett om det är hemma eller i skolan. Kort sagt, islolly-suddgummit för barn kommer att vara en daglig följeslagare för ditt barn i hans olika skapelser, med sin originella och roliga design.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.