3 vita, blå och rosa enhörningsformade suddgummin bredvid en rosa låda på ett vitt bord
3 stycken enhörningsformade suddgummin
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3 stycken enhörningsformade suddgummin

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett suddgummi att ge till din enhörningsälskande dotter? Den här modellen kommer garanterat att falla i smaken: ett sött enhörningsformat suddgummi i attraktiva färger. Du kan ge det till henne som en present. Hon kommer att bli glad över att ha det på sig i skolan och använda det för rättningar. Dessutom kommer detta suddgummi i 3 delar.

Dessa tre enhörningsformade suddgummin är perfekta för enhörningsälskare! De är mjuka och flexibla, vilket gör dem idealiska för tandborstning. Gummen är också mycket slitstarka, vilket gör dem idealiska för daglig användning.

Praktisk och användbar

Det lilla gummisuddgummit gör det lätt att hålla i och förvara i pennskrinet. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att använda dem för korrigeringar. De är också mycket mjuka att ta på, vilket gör dem behagliga att använda och lätta att hantera. Enhörningsgummit är perfekt för vardagsbruk i skolan eller hemma. Dessa enhörningsformade suddgummin är också en utmärkt present till vänner och familj som delar din kärlek till dessa mytiska varelser. Det är en rolig, söt och praktisk produkt som kommer att ge din vardag en touch av magi.
9555-47b022.jpeg

Fina suddgummin

Dessa 3 enhörningsformade suddgummin är helt bedårande och fantastiska för alla enhörningsälskare. Varje set innehåller tre olika färgglada suddgummin som alla föreställer olika enhörningar med ett glittrande gyllene horn och en elegant, böljande man. Suddgummina är tillverkade av högkvalitativa material för att hålla länge och sudda ut misstag effektivt. De ger en touch av fantasi och magi till alla miljöer och är perfekta för barn som älskar enhörningar. Beställ nu och lägg till en dos fantasi i din pappersseriesamling!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.