3 tuggummin i form av barnmat i en vit tallrik på ett träbord
3 tuggummin i form av barnmat
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3 tuggummin i form av barnmat

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck detta magnifika tuggummi i form av barnmat. Det finns i tre delar som innehåller en hamburgare, en varmkorv, chips eller en Coca Cola-kopp. Originella former som ditt barn säkert kommer att älska att använda och placera på sitt skolbord. En fantastisk present till ditt barn!

Dessa matformade suddgummin är perfekta för barn! De kommer att älska att tugga på dessa goda och roliga tuggummin. Dessa tuggummin är tillverkade av högkvalitativa material och är 100 % naturliga. De är också sockerfria, glutenfria och laktosfria.

Praktiskt för din skolutrustning

Varje suddgummi är ca 5 cm långt och har en mjuk och behaglig textur. De är tillräckligt små för att enkelt få plats i skolans pennfodral. De ljusa, attraktiva färgerna på suddgummina kommer garanterat att dra till sig barnens uppmärksamhet, och de kommer med glädje att använda dem för att sudda ut sina misstag från papperet. Med dessa suddgummin kan ditt barn sudda ut allt i skolan med lätthet och stil, med passande tillbehör. De är en rolig och originell present till födelsedagar eller barnkalas.
9563-60aff5.jpeg

Ett roligt set med suddgummin

De 3 matformade suddgummina för barn är ett roligt och färgglatt set som kommer att glädja de yngsta. Varje suddgummi är utformat för att se ut som ett gott mellanmål, med realistiska detaljer som sesamfrön på brödet. De roliga formerna och klara färgerna uppmuntrar barnen att utforska sin kreativitet och ha roligt medan de lär sig. Dessa suddgummin är tillverkade av högkvalitativa material som gör dem hållbara och slitstarka. De är dessutom giftfria och säkra för barn, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.