8743-e16f74.jpeg
Randig skolväska med björnmotiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Randig skolväska med björnmotiv

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett skolkit till ditt barn? Då kommer detta fina randiga pennskrin att passa perfekt! Dess djurmotiv kommer garanterat att tilltala ditt barn. De kommer att älska att ta med det till skolan varje dag för att förvara sina pennor, pennor, suddgummin etc. Dessutom har detta pennfodral en stor kapacitet. Din pojke eller flicka kommer att få plats med allt inuti.

Det randiga skolfodralet med björnmotiv är perfekt för barn som älskar djur! Det är tillverkat av tjockt, slitstarkt tyg, med dragkedja och läderhandtag. Pennskrinet är rymligt och rymmer allt som ditt barn behöver i skolan.

Ett rymligt kit

Detta randiga skolpaket med björnmotiv är perfekt för barn som älskar djur! Den är rymlig och rymmer allt som ditt barn behöver i skolan, som pennor, papper, saxar och mycket mer. Den robusta dragkedjan håller allt på plats och ger gott om förvaringsutrymme. Barnen kommer att älska den söta designen på detta skolpaket, och du kommer att uppskatta den hållbara kvaliteten som klarar allt som ditt barn kan tänkas utsätta det för.
8743-9c5179.jpeg
8743-f443f3.jpeg

Ett lätt, vackert föremål

Setet har en mycket tilltalande design med färgglada ränder och ett sött björnmotiv som tilltalar både barn och vuxna. De ljusa, glada färgerna i setet gör skoldagen lite roligare, medan björnmotivet ger en touch av mjukhet och ömhet. Setet är lätt och enkelt att bära med sig, vilket gör det till ett perfekt val för små barn som precis har börjat skolan. Det kan enkelt stoppas i en ryggsäck eller skolväska utan att ta upp för mycket utrymme.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.