Integrerad barnhjälm med skyddsglasögon och handskar i rosa på vitt
Helhjälm med skyddsglasögon och handskar för barn
1500,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Helhjälm med skyddsglasögon och handskar för barn

1500,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn en motorcykelentusiast? Ge dem denna heltäckande motorcykelhjälm för att skydda dem när de är ute och kör. De kommer att älska den sportiga designen! Men framför allt är denna barnhjälm extremt slitstark. Tack vare dess kvalitetsmaterial garanterar den ditt barn maximal säkerhet.

En helhjälm för barn med skyddsglasögon och handskar ger fullständigt skydd för barn när de cyklar, åker sparkcykel eller utövar någon annan riskfylld sport. Helhjälmen ger maximalt skydd för huvud och ansikte, medan skyddsglasögonen och handskarna skyddar ögon och händer från stötar och skador.

Helhjälmen är tillverkad av högkvalitativa material och har ett enhandsjusteringssystem för perfekt och bekväm passform. Skyddsglasögonen och handskarna är avtagbara och tvättbara, vilket gör underhållet enkelt. Denna helhjälm finns i en rad olika storlekar och färger för att passa alla barn.

Ett komplett utbud av utrustning

En helhjälm för barn med skyddsglasögon och handskar är det perfekta tillbehöret för att hålla ditt barn säkert när det utövar extrema sporter som cykling, skateboard eller rullskridskor. Skyddsglasögonen är också viktiga för att skydda ögonen mot solens skadliga UV-strålar, insekter och andra element som kan försämra synen. Med sin sportiga design passar glasögonen perfekt in i hjälmens stil samtidigt som de förbättrar dess funktionalitet. Handskarna som ingår i detta set ger också extra skydd för ditt barns ömtåliga händer mot nötning och stötar i händelse av ett fall.

En solid hjälm som skyddar

Denna hjälm är speciellt utformad för barn och ger totalt skydd tack vare det högkvalitativa ABS-skalet. Den robusta strukturen står emot de hårdaste stötar och slag och ger ett effektivt skydd för ditt barns ömtåliga huvud. Hjälmens design är perfekt anpassad för barn, med en ergonomisk form som anpassar sig perfekt till deras huvuden. Dessutom har den optimerad ventilation för att förhindra överhettningskänsla under träning. Ventilationsöppningarna gör också att svett snabbt avdunstar, så att hjälmens insida håller en behaglig temperatur under fysisk ansträngning. Beställ nu och se till att ditt barn är säkert på varje utflykt.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.