Enfärgad motorcykelhjälm med solglasögonliknande visir för barn
Enfärgad motorcykelhjälm med visir för barn
1193,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Enfärgad motorcykelhjälm med visir för barn

1193,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att resa med motorcykel är ibland ett praktiskt sätt att komma undan trafikstockningar. Men det är viktigt att skydda sig. Till ditt barn har vi den här fina, enfärgade motorcykelhjälmen. Den är snygg, säker och bekväm att bära. Förutom det mycket motståndskraftiga ABS-materialet har denna barnhjälm också ett visir som skyddar ögonen.

Denna motorcykelhjälm är idealisk för barn. Den är tillverkad av tålig polykarbonat, har ett avtagbart visir och en snygg design. Hjälmen är lätt och bekväm att bära, vilket gör den perfekt för långa motorcykelturer. Den är också lätt att rengöra och underhålla.

En bekväm motorcykelhjälm

För att vara en motorcykelhjälm är den här modellen lätt. Hjälmen är mycket bekväm att bära och har ett effektivt ventilationssystem för förbättrad luftcirkulation. Den är tillverkad av högkvalitativt polykarbonat och ger optimalt stötskydd. Det integrerade visiret ger extra skydd mot UV-strålar, damm och insekter, samtidigt som det förbättrar ditt barns synlighet på vägen. Hjälmen har också ett effektivt ventilationssystem som gör att luften kan cirkulera fritt inuti hjälmen, vilket minskar svettning och obehag under långa cykelturer.
8695-993686.jpeg

Optimal säkerhet

Denna enfärgade motorcykelhjälm med visir för barn är en oumbärlig skyddsutrustning för alla unga som gillar tvåhjulingar eller andra sporter. Den är speciellt utformad för att ge optimal säkerhet för ditt barn när han eller hon kör motorcykel, skoter eller cykel. Designen är enkel och elegant, med en slät och blank yta som ger den ett modernt och attraktivt utseende. Den finns i en rad enfärgade färger, så att ditt barn kan välja den som bäst passar hans eller hennes smak och personlighet.

För att skydda dina barn

Skydda dina små barns huvuden när ni är ute och cyklar, eller när du vill låta dem trampa i full fart i full säkerhet. Barnhjälmar är ett oumbärligt tillbehör för alla blivande cyklister.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.