8343-997d20.jpeg
Rektangulär barnflaska 280 ml med Disney-motiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Rektangulär barnflaska 280 ml med Disney-motiv

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en flaska som inte läcker? Välj denna rektangulära 280 ml vattenflaska för barn med Disney-motiv. Din pojke eller flicka kommer att tycka att den är oemotståndlig. Den är speciellt utformad för små barn för att uppmuntra dem att dricka vatten. Detta tillbehör är tillverkat av livsmedelsgodkänd plast. Den är säker för ditt barns hälsa.

Denna rektangulära 280 ml Disney-vattenflaska för barn är perfekt för både stora och små! Den är lätt att bära och använda, och den eleganta, färgglada designen kommer att glädja ditt barn. Kapaciteten på 280 ml är perfekt för långa dagar eller sportaktiviteter, och den har ett lufttätt lock för att förhindra läckage.

Praktisk och hållbar

Denna vattenflaska för barn med Disney-tema är lätt att bära. Den har ett långt, tjockt snöre på sidan som gör den lätt att bära. Den är också stöt- och slagtålig. Denna rektangulära 280 ml vattenflaska för barn med Disney-design är perfekt för små barn när de är ute och rör på sig. Den är lätt att bära tack vare handtaget och den kompakta storleken. Flaskan är tillverkad av flexibel plast, vilket gör den mycket lätt. Den har också ett lock med droppfri ventil, så att du kan dricka utan att spilla.
8343-002105.jpeg
8343-e66e0a.jpeg

En ovanlig design

Med sin färgglada, roliga design kommer den säkert att tilltala små Disney-fans. Vattenflaskan är tillverkad av slitstark plast och är lätt att använda och bära med sig tack vare den rektangulära formen som passar perfekt i ryggsäckar och skolväskor. Den har också en lufttät skruvkork för att förhindra läckage och spill. Kapaciteten på 280 ml är perfekt för barn som behöver dricka regelbundet under dagen. Det integrerade sugröret gör den enkel att använda och gör att du kan dricka utan att spilla. Flaskan rymmer vatten, fruktjuice eller någon annan av ditt barns favoritdrycker.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.