8323-103bf7.jpeg
420 ml rund Disney-flaska
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

420 ml rund Disney-flaska

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort Disney-fan? Ge dem denna 420 ml runda vattenflaska med Disney-motiv. De kommer garanterat att älska den. Dess runda form och Disney-motiv kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet. Dessutom har vattenflaskan en lång sladd så att den kan bäras som en axelremsväska. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att bära den.

Den runda Disney-vattenflaskan på 420 ml är perfekt för barn och tonåringar. Den är tillverkad av mjuk, lättviktig plast som gör den enkel att bära. Flaskan har en lufttät skruvkork och en praktisk bärögla. Disney-motivet kommer garanterat att få alla att le.

En hälsosam vattenflaska för små barn

Ditt barn kan känna sig tryggt med den här vattenflaskan. Förutom att den har en söt design och är praktisk är den också hälsosam. Flaskan är tillverkad av tritan, ett högkvalitativt plastmaterial som inte innehåller BPA eller andra giftiga produkter. Denna runda vattenflaska på 420 ml är perfekt för barn och Disney-fans! Den har en färgglad och rolig design av Musse Pigg och hans vänner, och har en lufttät skruvkork som håller dryckerna svala. Flaskan är tillverkad av slitstark lättviktsplast som gör den enkel att bära med sig överallt tack vare handtaget som gör att den kan bäras som en väska.
8323-103bf7.jpeg
8323-371706.jpeg

En vattenflaska i original

Vattenflaskan är lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den till ett perfekt val för utomhusaktiviteter, resor eller vardagsbruk. Vattenflaskans design är inspirerad av ikoniska Disneyfigurer, med färgglada, iögonfallande mönster som tilltalar både stora och små. Bilderna är tryckta med en högkvalitativ sublimeringsteknik som garanterar lång livslängd och motståndskraft mot repor och slitage. Formen är ovanlig och utöver det vanliga, vilket kommer att fånga förbipasserandes blickar och göra barnen glada!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.