8307-e57060.jpeg
300 ml barnflaska med smiley
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

300 ml barnflaska med smiley

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ge ditt barn denna fina 300 ml vattenflaska med smileyansikte för barn. En originell utrustning som kommer att följa med dem vart de än går för att bära med sig sina drycker. Den är så söt med sin smiley-design. Och denna vattenflaska för barn är lätt att bära tack vare axelremmen.

Denna 300 ml vattenflaska i mjuk plast är perfekt för små skolbarn. Den är lätt och enkel att bära i en ryggsäck. Smiley-motivet är riktigt sött och kommer att få ditt barn att le hela dagen. Flaskan är lätt att öppna och stänga tack vare skruvkorken, och den är också lätt att rengöra tack vare plastfodret.

Lätt och praktisk

Denna vattenflaska för barn är lätt och enkel att bära. Den är tillverkad av ABS, PC och silikon. Det är starka, hälsosamma material som inte äventyrar ditt barns hälsa. Barnflaskan med smiley på 300 ml är den perfekta lösningen för små barn när de är törstiga. Den är lätt att bära och använda, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för utomhusaktiviteter och resor. Kapaciteten på 300 ml räcker för några timmars utevistelse. Flaskan är tillverkad av slitstark plast och har en läckagesäker skruvkork, så att dryckerna kan hållas svala under lång tid.
8307-f6fb80.jpeg
8307-5bcfa1.jpeg

En rolig modell

Den lekfulla, färgglada designen med smileys gör deras dag lite roligare. Dessutom är formen originell och attraktiv. Vattenflaskan har också en handledsrem för enkel transport och för att fästas på en ryggsäck eller ett bälte. Den är lätt och kompakt, vilket gör den enkel att förvara i en ryggsäck eller handväska. Den är inte bara praktisk, den är också rolig för barn som älskar den glada, färgglada designen. Ge ditt barn den här vattenflaskan så att de kan hålla vätskebalansen medan de har roligt!

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.