375 ml barnflaska i form av en grön och röd dinosaurie, med axelrem på orange bakgrund
375 ml barnflaska i form av en dinosaurie
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

375 ml barnflaska i form av en dinosaurie

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är din pojke ett dinosauriefan? Ge honom denna vattenflaska för barn i form av en dinosaurie. Han kommer att bli förtjust. Dinosaurieformen gör den mer originell och kommer att dra till sig ditt barns uppmärksamhet. Dessutom har vattenflaskan en axelrem som gör den lätt att bära.

Denna dinosaurieformade vattenflaska är perfekt för små upptäcktsresande! Den är tillverkad av slitstark plast och rymmer 375 ml vätska, perfekt för en dag i det fria. Flaskan har en lufttät skruvkork som förhindrar läckage och är lätt att rengöra tack vare fodret i rostfritt stål. Små äventyrare kommer att älska att dricka ur sin favoritdinosauries vattenflaska!

En hälsosam, robust vattenflaska

Denna dinosaurieformade vattenflaska är tillverkad av tritan. Det är ett fast, hälsosamt material som är smaklöst och luktfritt. Så det är säkert för barn. Det tål också vatten vid höga temperaturer. Den dinosaurieformade vattenflaskan för barn på 375 ml är perfekt för små äventyrare! Den är tillverkad av BPA-fri plast, så den är säker att använda. Den har också en praktisk hällpip som aktiveras med en knapptryckning och ett greppvänligt handtag, vilket gör den perfekt för barn. Den roliga, färgglada dinosauriedesignen kommer säkert att glädja alla de små!
8297-f8bd56.jpeg

Praktisk och elegant

Med en kapacitet på 375 ml håller vattenflaskan ditt barn välhydrerat hela dagen, oavsett om det är i skolan, på vandringen eller på familjeutflykten. Den är också stötsäker och reptålig, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Dinosaurieformen på denna vattenflaska kommer säkert att tilltala de yngsta. Med sina klara färger och roliga design kommer den att ge en touch av fantasi till deras dagliga rutin. De omsorgsfulla detaljerna, som dinosauriens fjäll och tänder, ger en touch av realism som kommer att glädja små förhistoriska entusiaster. Vattenflaskan är praktisk och lätt att använda och har en skruvkork som ger perfekt förslutning.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.