350 ml termosflaska i rostfritt stål för barn i svart, rosa, blått och vitt på ett bord med gröna växter och en vit vägg
350 ml termosflaska i rostfritt stål för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

350 ml termosflaska i rostfritt stål för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en liten, bärbar vattenflaska till ditt barn? Välj denna söta lilla 350 ml termosflaska i rostfritt stål. Det är en robust accessoar med snygg design. Vattenflaskan är tillverkad av rostfritt stål och är slitstark och kommer att följa med ditt barn i många år framöver.

350 ml termosflaska i rostfritt stål för barn är en produkt av högsta kvalitet. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en dubbelväggig isolering. Denna flaska är perfekt för barn eftersom den håller deras drycker svala under många timmar. Den är också extremt hållbar och lätt att rengöra.

En ekologisk vattenflaska

Termosflaskan i rostfritt stål för barn är det perfekta valet för föräldrar som letar efter ett miljövänligt och hållbart alternativ till traditionella plastflaskor. Denna flaska har en kapacitet på 350 ml, vilket är perfekt för barn på resande fot eller i skolan. Termosflaskan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att tåla stötar och fall och har ett robust foder som skyddar flaskans kropp från eventuella skador. Den är också helt vattentät, så du behöver inte oroa dig för stänk eller vattenläckage. Den dubbelväggiga insidan håller inte bara vätskan sval i flera timmar, utan ser också till att temperaturen inte varierar.
8283-4a84d1.jpeg
8283-3322cd.jpeg

En attraktiv vattenflaska

Flaskan har utformats med en bred öppning för snabb och enkel påfyllning och rengöring. Den maximala kapaciteten på 350 ml ger tillräckligt med utrymme för optimal vätskebalans under hela dagen. Den lilla storleken är perfekt för barnhänder och den låga vikten gör flaskan lätt att bära med sig när man är på väg till parken eller helt enkelt är borta från hemmet. Designen är både söt och färgglad, vilket säkert kommer att tilltala barnen. De kommer att vara stolta över att bära denna accessoar vart de än går, oavsett om det är till skolan, på skolresor eller under utomhusaktiviteter.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.