430 ml termosflaska med gult, vitt och blått tefilter med rosa, gul och svart mage mot vit bakgrund
430 ml termosflaska med tefilter
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

430 ml termosflaska med tefilter

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn te? Då är denna 430 ml termosflaska med tefilter helt rätt för dem. En charmig flaska i form av ett 3D-djur som är väldigt enkel att använda. Med det här tillbehöret kan de ta med sig te vart de än går. Tack vare tefiltret kan du tillreda hans te direkt i flaskan. Teet håller sig varmt i 6 till 12 timmar.

Denna 430 ml termosflaska är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har ett integrerat tefilter. Den är perfekt för att ta med dig ditt favorit-te vart du än går och hålla det varmt eller kallt i många timmar. Den droppfria pipen gör att du kan servera ditt te utan att spilla, och tefiltret gör att du kan njuta av det utan bladen.

Elegans och styrka

Denna vattenflaska för barn är tillverkad av hållbart rostfritt stål. Det 3D-djurformade locket gör den ännu mer bedårande. Den eleganta, moderna designen på denna termosflaska är också ett stort plus. Denna 430 ml termosflaska är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har ett PVDC-foder. Den har ett avtagbart tefilter i rostfritt stål, så att du kan njuta av ditt favoritte var du än är! Flaskan har en läckagesäker pip och ett handtag för enkel transport. Den är perfekt för vardagsresor eller utomhusaktiviteter.
8267-cec865.jpeg
8267-ac4a75.jpeg

Te när som helst på dygnet

Denna 430 ml termosflaska med tefilter är ett praktiskt och funktionellt tillbehör för alla som älskar varma eller kalla drycker. Flaskan är utformad för att hålla temperaturen på din dryck i flera timmar tack vare den vakuumisolerade dubbelväggen i rostfritt stål. Med tefiltret som är inbyggt i korken kan du tillreda din favoritdrink direkt i flaskan, utan att behöva någon annan behållare. Filtret är löstagbart och lätt att rengöra, så du kan använda det för olika sorters te eller örtte. Kapaciteten på 430 ml är perfekt för vardagsbruk, oavsett om du reser eller deltar i sportaktiviteter.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.