8255-a1a7eb.jpeg
480 ml plastflaska för barn med enhörningsdesign
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

480 ml plastflaska för barn med enhörningsdesign

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en söt vattenflaska till ditt barn? Då kommer du att älska denna vattenflaska för barn i plast med enhörningsdesign. Den är tillverkad av Tritan- och PP-plast. Denna 480 ml-flaska är säker för barn. Den innehåller varken BPA eller giftiga produkter.

Den här flaskan är perfekt för små skolbarn! Den är tillverkad av plast, har skruvkork och rymmer 480 ml vätska. Den söta enhörningsdesignen kommer garanterat att glädja ditt barn.

En bärbar vattenflaska

Vattenflaskan för barn med enhörning i plast på 480 ml är en praktisk och rolig produkt. Den är perfekt för små barn som älskar enhörningar. Dess kapacitet på 480 ml är perfekt för långa sommardagar. Den är tillverkad av slitstark, slagtålig plast. Proppen är vattentät och håller drycken sval i flera timmar. Barn kommer att älska att bära med sig sin vattenflaska. Den har ett snöre så att du kan hålla den i handen eller lättare hitta den i väskan. Den lilla storleken gör den till en kompakt vattenflaska som barnen kan ta med sig överallt!
8255-322e27.jpeg
8255-1df466.jpeg

Ett integrerat halmstrå

Vattenflaskan är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket gör den hållbar och motståndskraftig mot stötar och repor. Vattenflaskans design är helt bedårande med sitt färgglada och roliga enhörningsmotiv. Barn kommer att älska att ta med sig sin vattenflaska vart de än går, till skolan, på familjeutflykter eller till och med på resor. Vattenflaskan är också mycket praktisk eftersom den har en läckagesäker skruvkork som förhindrar oavsiktligt spill och läckage, samt ett integrerat sugrör för att kunna dricka ordentligt.

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.