8243-5be7da.jpeg
270 ml hjortformad bägare för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

270 ml hjortformad bägare för barn

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna 270 ml hjortformade kopp är det perfekta tillbehöret för att lära ditt barn att dricka. Tack vare sugröret kommer ditt barn inte att sätta vattnet i halsen. Flaskan har också två handtag så att ditt barn enkelt kan greppa den.

Denna magnifika hjortformade mugg är perfekt för barn! Den är tillverkad av slitstark plast och rymmer upp till 270 ml vätska. Muggen har också ett läckagesäkert lock för att förhindra läckage. Barnen kommer att älska att dricka sin favoritdryck ur denna roliga och unika mugg!

Enkel, elegant design

Denna vattenflaska för barn är utformad för att fånga barnens uppmärksamhet. Det hjortformade locket ger flaskan en oemotståndlig charm. Den genomskinliga flaskan med sitt tecknade motiv gör det lätt att se vad som finns inuti. Denna magnifika hjortformade muggflaska är perfekt för små naturälskare! Den är tillverkad av hållbar plast med en matt yta och en elegant design. Den hjortformade barnmuggen på 270 ml är perfekt för långa promenader i skogen eller vandringar i bergen. Den är lätt och enkel att bära, och den praktiska pipen gör att du kan dricka utan att spilla.
8243-36bd6d.jpeg

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.