300 ml mugg med sugrör för barn i grönt, blått och rosa mot en vit bakgrund med gult handtag
300 ml mugg med sugrör för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

300 ml mugg med sugrör för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Tycker ditt barn inte om att dricka för mycket vatten? Ge dem då denna magnifika 300 ml muggflaska med sugrör. De kommer säkert att ändra sina vanor med denna bedårande vattenflaska med serietidningstryck. Den är tillverkad av polypropylen och är säker och giftfri för barn.

Denna 300 ml plastmugg med sugrör för barn är perfekt för små barn när de är ute och rör på sig. Den är tillverkad av slitstark, slagtålig plast, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter.

Koppen har också ett integrerat sugrör för att göra det enklare att dricka. Barnen kommer att älska den här roliga och färgglada muggen, perfekt för bilresor eller dagar på stranden.

Praktiska egenskaper och komfort

Den här barnflaskan är mycket enkel för ditt barn att använda. Handtagen på båda sidor gör det lättare för dem att greppa flaskan och dricka sitt vatten bekvämt. Vår 300 ml barnmugg med sugrör är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den extremt stark och hållbar. Den är också lätt och enkel att bära, vilket gör den idealisk för barn. Det inbyggda sugröret är perfekt för att dricka utan att spilla och är avtagbart för enkel rengöring.
8228-9b2ecc.jpeg

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.