550 ml termosflaska i rostfritt stål med vitt och grått tecknat motiv med regnbåge och en enhörning mot en grå bakgrund
550 ml termosflaska i rostfritt stål med tecknad design
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

550 ml termosflaska i rostfritt stål med tecknad design

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en ny vattenflaska till ditt barn? Då behöver du inte leta längre! Denna 550 ml termosflaska i rostfritt stål är ett utmärkt val. Den har inte bara en stor kapacitet, den isolerar också i upp till 24 timmar. Så du behöver inte oroa dig för att ditt barns dryck ska bli kall.

Termosflaskan i rostfritt stål är en produkt av högsta kvalitet. Den är tillverkad av ett högkvalitativt material som gör att den kan hålla temperaturen på mat och dryck under långa perioder. Termosflaskan har också en unik design som gör den mycket attraktiv. Den finns i ett brett utbud av färger och mönster.

Enkelt och praktiskt

Denna tecknade termosflaska på 550 ml har ett litet lock så att ditt barn enkelt kan hålla i den. Det skyddar också flaskan från stötar. Termosflaskan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en rolig tecknad design på framsidan. Den är perfekt för att hålla din favoritdryck sval eller varm under långa dagar. Flaskan har också en praktisk pip för enkel användning. Perfekt för alla barn.
8207-298249.jpeg

En drink nära till hands

Håll ditt barn väl hydrerat på semestern, på resande fot eller till och med i skolan. Vårt urval av vattenflaskor för barn låter dig bära med dig deras favoritdrycker i attraktiva, färgglada mönster!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.