San Goku-paraply i svart för barn
San Goku-paraply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

San Goku-paraply för barn

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett stort fan av San Goku? Ge dem detta fina San Goku-mönstrade paraply för barn. Det är ett hopfällbart paraply som är särskilt utformat för små barn. Ditt barn kommer säkert att älska det när det ser bilden av sin favorittecknad film. De kommer att bära paraplyet med stolthet.

San Goku-paraplyet är ett högkvalitativt paraply med en unik, elegant design. Det är tillverkat av högkvalitativt tyg och är helt fodrat för extra skydd mot väder och vind. Paraplyet har också en tryckknapp för enkel öppning och stängning. Perfekt för alla barn som använder det på vintern.

Ett paraply som är lätt att bära

Detta San Goku-paraply för barn har tre uppvik, vilket gör det lättare för barn att bära. Det finns i 2 olika färger: svart och rosa. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativt tyg och har en vacker San Goku-design. Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för barn. Det är också hopfällbart, vilket gör det lätt att förvara. Paraplyet är mycket praktiskt för barn eftersom de kan ta med det överallt.
8157-430296.jpeg

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.