Djurformat paraply med transparent gult fönster med bruna ögon och rött handtag med vit bakgrund
Djurformat paraply med genomskinligt fönster
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Djurformat paraply med genomskinligt fönster

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är ett originellt paraply som du kan ge i present till ditt barn. Det är så gulligt med sin djurform och design. Din pojke eller flicka kommer att älska det direkt. Paraplyet har också ett litet genomskinligt fönster genom vilket ditt barn kan se vägen framför sig.

Detta djurformade paraply är perfekt för både stora och små! Det har ett genomskinligt fönster så att du kan se vart du är på väg, även om det regnar. Dessutom är det lätt att öppna och stänga, vilket är perfekt för barn.

Idealisk för barn i förskoleåldern

Detta söta barnparaply är perfekt för att följa med ditt barn till förskolan. Det är lätt, enkelt att hantera och finns i fyra olika färger. Det här djurformade paraplyet är perfekt för barn! Det är genomskinligt så att du kan se var du sätter fötterna och har ett genomskinligt fönster så att du kan se vad som händer runt omkring dig. Dessutom är det lätt att öppna och stänga tack vare det djurformade handtaget. Med det här paraplyet är du alltid skyddad från väder och vind! Ditt barn kommer att kunna gå till skolan med total komfort. Perfekt för alla små barn!
7457-b98387.jpeg

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.