7424-cc9e1a.jpeg
Transparent pvc-paraply med tecknad design
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Transparent pvc-paraply med tecknad design

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn djur? Ge dem i present detta söta transparenta PVC-paraply med tryck av tecknade djur. Detta söta paraply finns i sex olika färger och mönster och passar både flickor och pojkar. De kommer att älska den glada, färgglada designen.

Paraplyet är tillverkat av transparent pvc och har ett tecknat motiv på handtaget. Det är lätt och enkelt att bära och kan användas av både barn och vuxna. Paraplyet är perfekt för regniga eller soliga dagar och håller dig torr samtidigt som det skyddar mot solen.

Trevlig att bära

Detta barnparaply i plast har låg vikt. Det böjda handtaget gör det lätt att bära. Det har också en halvautomatisk kontroll för enkel hantering. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester med en ram av rostfritt stål. Tyget är vattentätt och vattenavvisande, vilket gör det perfekt för regniga dagar. Paraplyet har också en tryckknappsstängning för enkel öppning och stängning. Handtaget är tillverkat av mjuk plast, vilket gör det bekvämt att hålla i. Paraplyet levereras med en praktisk bärväska som gör det enkelt att transportera.
7424-cc9e1a.jpeg

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.