7409-d90408.jpeg
Enfärgat miniparaply för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Enfärgat miniparaply för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter ett paraply som är lätt att bära med sig för ditt barn? Välj detta enfärgade miniparaply. Det kan vikas på mitten för enkel transport. På väg till skolan kan ditt barn helt enkelt stoppa ner det i väskan. De kommer inte att känna sig överbelastade.

Detta miniparaply är perfekt för barn! Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för skolutflykter eller resor. Dessutom finns det i ett brett utbud av ljusa färger, så barnen kan välja den de gillar bäst!

Enkel och praktisk hantering

Detta barnparaply är inte bara sött och lätt att bära. Det är också lätt att hantera. Tack vare den förenklade mekanismen kommer ditt barn inte att ha några problem med att fälla upp och fälla ihop det. Detta enfärgade miniparaply är perfekt för barn. Det är lätt att öppna och stänga och får plats i ryggsäcken eller fickan. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativ polyester, vilket gör det väderbeständigt och UV-resistent. Det är också lätt och enkelt att bära. Med det här paraplyet är du skyddad hela tiden.
7409-58a57e.jpeg

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.