Paraply med tecknade motiv för barn i blått, rött och lila med vit bakgrund
Paraply med tecknade motiv för barn som inte klämmer
340,0 kr454,0 kr Select options
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Paraply med tecknade motiv för barn som inte klämmer

340,0 kr454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in det här fina paraplyet med tecknade motiv för barn. Passar både pojkar och flickor. Paraplyet finns i fem olika utföranden, vart och ett med en tecknad figur. Captain America, Spiderman, Musse Pigg, Mimmi Pigg… allt du behöver göra är att välja paraplyet med ditt barns favoritkaraktär.

Paraplyet är tillverkat av högkvalitativt tyg och har en dragkedja som förhindrar att fingrarna kommer i kläm. Paraplyet har också en tryckknapp för enkel öppning och stängning. Paraplyet är tryckt med ett tecknat barnmotiv och är perfekt för regniga dagar.

En reflekterande säkerhetsremsa

Detta barnparaply är perfekt för att ta med din pojke eller flicka till skolan. Det är inte bara lätt och enkelt att hantera tack vare den halvautomatiska kontrollen. Detta polyesterparaply har också en reflexremsa för maximal säkerhet på vägen. Paraplyet är tillverkat av högkvalitativt polyestertyg, med aluminiumram och plastskaft. Det är lätt och enkelt att bära, vilket gör det perfekt för barn. Paraplyet har ett snäppstängningssystem som förhindrar att fingrarna kläms när det öppnas och stängs. Paraplyet har också en klämma för att fästa det på en ryggsäck eller barnvagn. Paraplyet är tryckt med ett roligt tecknat motiv som barn kommer att älska.
7376-162fbe.jpeg

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.