Transparent blomsterparaply för barn med rosa kant på ett bord framför ett fönster med stängda gardiner
Transparent paraply med blomma för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Transparent paraply med blomma för barn

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Solen skiner! Om du letar efter en snygg och effektiv accessoar för att skydda ditt barn mot solen är detta transparenta paraply med blommor perfekt. Vi älskar den eleganta blommiga designen. Den inspirerar till glädje och gott humör. Det bästa av allt är att paraplyet är lätt och enkelt att hantera.

Din lilla flicka kommer att älska det här paraplyet! Det är genomskinligt och har en vacker blommig design. Handtaget är ergonomiskt, så ditt barn kommer att tycka att det är lätt att hålla i. Dessutom är det lätt att öppna och stänga tack vare snäppfästet. Så din lilla flicka kommer att vara perfekt skyddad från väder och vind, och dessutom i stil!

För att hålla sig torr

Det transparenta blomsterparaplyet för barn är ett oumbärligt tillbehör för regniga dagar. Det är särskilt utformat för barn och har en färgglad, lekfull design som lyser upp gråa dagar. Det har den perfekta storleken för små händer så att de kan skydda sig mot regnet med stil. Paraplyets charmiga design gör att ditt barn genast blir glad tack vare det kontrasterande blommönstret på den transparenta bakgrunden, som ger en slående effekt när ljuset skiner igenom. Det är en fantastisk accessoar som varje förälder bör ha i garderoben för att ge sitt lilla blonda huvud den eleganta look de vill ha även i dåligt väder.
7361-20adb8.jpeg

Ett stadigt paraply

Detta paraply är tillverkat av högkvalitativa material och är robust och väderbeständigt. Den lätta aluminiumramen gör det enkelt att använda. Det transparenta taket gör att ditt barn kan se sin omgivning tydligt, vilket garanterar säkerhet när man promenerar i regnet. Det ergonomiska handtaget gör det enkelt och bekvämt att hålla i, och paraplyets struktur är helt motståndskraftig mot starka vindar tack vare de robusta ribborna i rostfritt stål. Dessutom gör den automatiska öppnings- och stängningsmekanismen det ännu enklare för barn att använda. Investera i detta oumbärliga tillbehör för att skydda ditt barn under oförutsägbara stormar eller när det bara regnar.

Skydda dig mot regnet med vackra paraplyer

För att skydda sig mot regnet som en vuxen finns det inget bättre än ett paraply som är anpassat till ditt barns storlek. Barnparaplyer är ett måste som kombinerar det praktiska med det roliga och har färgglada mönster i form av deras favoritkaraktärer.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.