20 stycken biros i form av en färgad blomma i en vit kruka på ett bord
20 stycken blomformade biros
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

20 stycken blomformade biros

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn blommor? Då är denna blomformade biros en utmärkt present till dem. Flicka eller pojke, ditt barn kommer att älska dess färgglada och originella utseende. Den blomformade pennan levereras i en förpackning med 20 stycken och blir en vacker bukett att dekorera skrivbordet eller skolbordet med.

Den blomformade biropen är mycket originell och unik. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en fin, exakt spets. Pennan finns i en rad ljusa färger och är perfekt för att skriva, rita eller göra anteckningar.

En fin present till ditt barn

Vill du göra ditt barn lyckligt? Ge dem dessa söta blomformade pennor i present. De är tillverkade av plast och är lätta, men också praktiska tack vare sin 0,38 mm skrivspets. Dessa kulspetspennor är också mycket praktiska och funktionella. Den fina spetsen ger ett exakt och flytande skrivande, perfekt för anteckningar eller brev. Bläckpatronen är lätt att byta ut, vilket innebär att du kan fortsätta att använda dessa pennor under lång tid. De blomformade kulspetspennorna är också ett utmärkt val för gåvor.
9569-f84af5.jpeg

En bukett färgglada pennor

Dessa kulspetspennor med blommor i 20 delar är en unik och charmig uppsättning som kommer att ge ditt barns samling en touch av skoj. Varje penna är utformad för att likna en färgglad blomma, med fina kronblad och en elegant stjälk. Blommornas klara, livfulla färger kommer att ge färg och glädje till din arbetsplats. Sätt dem tillsammans i en pennkruka och du har en vacker, färgglad växt. Dessutom blir de en fin dekoration att ställa på skrivbordet eller i sovrummet. Yngre barn kommer att älska idén!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.