20 färgglada 3D-smiley-pennor på ett träbord
20 stycken 3D-pennor med smileys
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

20 stycken 3D-pennor med smileys

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Gillar ditt barn att rita med kritor? Ge dem då detta fina paket med 20 3D Smiley-pennor. De kommer att älska de olika ansiktsuttrycken på denna mångfärgade krita. Eftersom det finns 20 stycken kan du bygga upp ett lager för din pojke eller flicka, eller dela det med andra barn.

Detta är ett paket med 20 3D-smiley-pennor. De är tillverkade av högkvalitativ plast och kan användas för att skriva, rita eller färglägga. Pennorna är perfekta för både barn och vuxna. De är lätta och enkla att bära med sig. Pennorna är giftfria och miljövänliga.

Lätt och bekvämt att hålla i

Trots den ursprungliga formen på denna plastpenna är den lätt att hålla i. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att rita eller skriva med denna smiley-penna. Varje penna är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera lång livslängd och enkel användning. Dessa 3D-smiley-pennor är utformade för att ge en unik och rolig ritupplevelse. Pennorna har en fin spets och exakt linje, vilket gör dem idealiska för att rita och skriva.
9577-865820.jpeg
9577-1278e7.jpeg

Roliga pennor

De 20 3D-smiley-pennorna är ett set med roliga, färgglada pennor som kommer att glädja både barn och vuxna. Deras lekfulla, originella design låter små användare släppa loss sin kreativitet samtidigt som de har roligt. De klara, livfulla färgerna ger varje teckning en touch av skoj. De är också lätta och portabla, så de är perfekta att ha med på resan, i skolans pennskrin eller i pennskrinet hemma.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.