9585-addd57.jpeg
6 stycken blå raderbar gelpenna med Kamado Tanjirou-mönster
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

6 stycken blå raderbar gelpenna med Kamado Tanjirou-mönster

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett fan av Demon Slayer? Då kommer den här gelpennan garanterat att falla i smaken! Den är utsmyckad med ett tryck av Kamado Tanjirou, en av mangans berömda karaktärer. Ditt barn kommer att älska den! Dessutom är denna blå gelpenna raderbar. Den levereras i sex delar.

Kamado Tanjirou är en blå raderbar gelpenna med mönster. Den är tillverkad av plast, har en fin spets och ett klips. Pennan levereras med 6 blå raderbara gelrefiller. Missa inte dessa underbara pennor till en liten flicka! De är perfekta för att skriva ner saker med stil.

En penna som är lätt att använda

Denna gelpenna för barn har en 0,5 mm skrivspets. Skriften är jämn, behaglig och lätt att sudda ut. Det är en fin present att ge till ditt barn som gillar Kamado Tanjirou. Pennorna har blått bläck som är lätt att sudda ut och inte lämnar några märken på papperet. De är perfekta för teckningar, diagram och anteckningar. Pennorna är ergonomiskt utformade för ett bekvämt grepp. Hattarna är lätta att ta av och sätta på. Med dessa pennor kommer din dotter att vilja skriva och rita.
9585-d10347.jpeg

För fans av Kamado Tanjirou

6-delars blå raderbar gelpenna med Kamado Tanjirou-design är en uppsättning exceptionella skrivpennor som ger en smidig och njutbar skrivupplevelse. Designen på pennorna är inspirerad av Kamado Tanjirou, hjälten i anime-serien Demon Slayer. Pennorna har färgglada och livfulla mönster som föreställer karaktären i olika poser och uttryck, vilket ger en touch av stil och personlighet till ditt skrivande. Kamado Tanjirou-mönstrade blå gelpennor i 6 delar är perfekta för vardagsbruk i skolan eller hemma. Beställ detta unika set nu och ge dina barns skrivande en touch av färg och personlighet!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.