2 gelpennor i form av chokladkakor i en vit burk
2 stycken gelpenna i kakform
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

2 stycken gelpenna i kakform

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in denna söta gelpenna i form av realistiska kex. Den är en utmärkt present till ditt barn. Förutom att vara charmig och originell är denna kawaii-gelpenna också rolig att använda. Ditt barn kommer att kunna skriva vackert tack vare spetsen på 0,5 mm. Denna gelpenna levereras i två slumpmässiga delar.

Dessa gelpennor är formade som kex och är perfekta för att skriva inköpslistor eller annan kort text. De är tillverkade av högkvalitativ plast och har svart bläck som torkar snabbt. Pennorna är lätta och enkla att bära med sig, vilket gör dem idealiska för användning på resande fot. Den unika designen på dessa pennor kommer garanterat att väcka uppmärksamhet… Dessa pennor är ett utmärkt sätt att visa din personlighet och göra ett gott intryck på andra…

För dig som gillar sötsaker

Pennorna är designade för att se ut som läckra kex, med sin runda form och spruckna textur som påminner om mördegskakor. Designen är särskilt omsorgsfull, med noggranna detaljer som troget återger mönstren och färgerna på kexen. Dessa pennor är perfekta för alla kexälskare! Denna fina gelpenna för barn är tillverkad av gummi. Den är mjuk och skön att hålla i. Pennan är 15 cm lång och passar fint i ditt barns pennskrin.
9613-a6e501.jpeg

Praktiska pennor

Dessa 2 gelpennor i form av kex är roliga och originella skrivtillbehör som kommer att ge din vardag en touch av fantasi. Dessa gelpennor har en fin spets för smidig och exakt skrivning utan fläckar eller kladd. Gelstrukturen ger en behaglig glidande känsla över papperet, för en bekväm och behaglig skrivupplevelse. Bläcket är ljust och levande och ger liv åt dina anteckningar och teckningar. Med sin originella design och skrivkvalitet är dessa gelpennor ett smart val för alla barn som vill sticka ut med stil.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.