9622-0fd964.jpeg
3D-enhörning 10-färgad biros
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

3D-enhörning 10-färgad biros

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en ny penna till din dotter? Ge henne denna söta 10-färgsblyertspenna i form av en 3D-enhörning. Din dotter kommer att älska den! Pennan är charmig och bedårande med sitt enhörningstryck och sin enhörningsform. Dessutom har den 10 olika färger att välja mellan.

Denna biros finns i 10 olika färger, vilket gör den perfekt för alla typer av kreativa aktiviteter. Den är formad som en 3D-enhörning, vilket gör den ännu roligare och sötare. Det är en rolig, praktisk biros som är perfekt för både barn och vuxna!

En klämma, en färg!

Denna 10-färgsbiros är enkel för barn att använda. För att välja vilken färg du vill skriva med skjuter du bara ned motsvarande färg. Färgerna inkluderar grönt, lila, gult och många fler, vilket ger en enorm variation av färger. Det är också en perfekt present till barn och tonåringar som älskar enhörningar och behöver en mångsidig penna för sina dagliga aktiviteter. Och den tar inte upp något utrymme i pennskrinet, eftersom den är 10 i 1, vilket är ett stort plus för våra barn!
9622-dd7204.jpeg
9622-59a5be.jpeg

En rolig accessoar

Den 10-färgade 3D-enhörningspennan är ett unikt och roligt brevpapperstillbehör som ger skrivbordet eller skolväskan en touch av fantasi. Pennan är designad för enhörningsälskare, med en tredimensionell silhuett som föreställer huvudet på en magisk enhörning. Pennans kropp är tillverkad av tuff, hållbar plast, så den kan användas länge utan att gå sönder eller skadas. Den har en praktisk klämma så att du enkelt kan fästa den i din anteckningsbok eller ficka, så att den alltid finns nära till hands.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.