9630-ce2725.jpeg
2 stycken grenformade gelpennor med panda
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

2 stycken grenformade gelpennor med panda

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ditt barn kommer att älska denna fina gelpenna i form av en gren med en panda på. Om du letar efter en söt present som får din pojke eller flicka att le, är den här pennan perfekt. Han eller hon kommer att bli glad över att ta med den till skolan varje dag för att skriva med den.

Dessa gelpennor är perfekta för alla som älskar pandor! De har en unik grenform med en söt panda i änden. Pennan är tillverkad av högkvalitativt material och är mycket bekväm att hålla i. Pennorna är svarta med färgade accenter, vilket gör dem ännu snyggare. De är perfekta för att skriva, rita eller färglägga och kommer att vara ett bra tillskott till din pennsamling!

För vacker handstil

Ditt barn kommer att skriva mjukt och fint med denna gelpenna med 0,5 mm spets. Den är lätt, passar bra mellan fingrarna och är rolig att använda. Pennorna har ett bekvämt grepp som är lätt att hålla i, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. Gelspetsen ger en jämn och kladdfri skrivning, perfekt för anteckningar, att-göra-listor eller skrivande. Pennorna är också extremt hållbara och slitstarka tack vare sin solida, högkvalitativa konstruktion. De är tillverkade av starka, hållbara material, vilket innebär att de tål regelbunden användning utan att gå sönder eller slitas ut snabbt.
9630-30b233.jpeg
9630-9f6fde.jpeg

En förtjusande design

De grenformade gelpennorna med panda i 2 delar är en unik och bedårande uppsättning pennor som kommer att ge ditt brevpapper en touch av nyckfullhet. Pennorna har utformats för att se ut som trädgrenar, med gröna blad och söta pandor som sitter på ändarna. Pennornas design är inte bara rolig och originell, den är också mycket praktisk. Pennornas charmiga utseende och praktiska funktion, deras unika design och överlägsna kvalitet gör dem till en perfekt present för alla tillfällen.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.