4 stycken 3D kattformade gelpennor i svart på vitt papper
4 stycken 3D-gelpennor i kattform
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

4 stycken 3D-gelpennor i kattform

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn en kattälskare? Ge dem detta paket med 4 svarta 3D-gelpennor i kattform. Det är svårt att inte falla för denna penna när du är ett fan av dessa bedårande kattdjur. Denna svarta bläckpenna är perfekt för skolan och gör det möjligt för ditt barn att skriva med finess.

Dessa pennor är perfekta för kattälskare! De har en söt och funktionell design, med ett integrerat suddgummi och ett praktiskt klips. Pennorna är tillverkade av högkvalitativ plast, vilket gör dem mycket hållbara. De är också mycket bekväma att hålla i tack vare sin ergonomiska form. Pennorna finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen.

En penna som är enkel att använda

Ditt barn kommer att älska att skriva med denna kattformade gelpenna i svart 3D. Den är lätt och bekväm att hålla i. Tack vare skrivspetsen på 0,38 mm ser gelpennan till att ditt barn skriver vackert och exakt. De är tillverkade av högkvalitativa material och är extremt hållbara. Dessa pennor kan placeras i barnens skolväska eller lämnas i pennskåpet på skrivbordet för användning hemma.
9641-502d02.jpeg

4 originalstycken

Varje penna är designad med en tredimensionell präglad kattsilhuett som ger en behaglig känsla i handen. Pennorna är tillverkade med högkvalitativt gelbläck som ger ett smidigt och flytande skrivande. De klara, livfulla färgerna i bläcket gör varje sida lite roligare. De levereras med ett lock för att förhindra att blyet torkar ut, så att dina barn kan använda dem längre. Setet med 4 delar innehåller fyra olika designer. Det betyder att små barn kan välja den som passar dem bäst.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.