24 färgade gelpennor i form av klubbor på ett träbord
24 stycken gelpennor i form av klubbor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

24 stycken gelpennor i form av klubbor

284,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en originell penna att ge till ditt barn? Välj denna färgglada gelpenna i form av en klubba. Tjej eller kille, ditt barn kommer inte att kunna motstå dess charm. Vid första anblicken ser den ut som en riktig klubba. Men när locket tas bort förvandlas den till en klassisk penna som ditt barn kommer att älska att skriva med.

Lollipopformade gelpennor är perfekta för barn och vuxna som älskar sötsaker! Pennorna har ett briljant, flödande svart bläck som gör dem perfekta för att skriva och rita med. Pennorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket slitstarka, vilket gör dem perfekta för daglig användning.

Pennorna finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen.

24 stycken klubba penna

Denna klubba för barn levereras i 24 delar. När du köper den kan du bygga upp ett lager av pennor till ditt barn. Så om ditt barn har sönder eller tappar bort en penna behöver du inte köpa en ny. Allt de behöver göra är att ta en från sitt förråd! Pennorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket mjuka att ta på. De är perfekta för att skriva anteckningar eller brev. Pennorna har svart bläck som är lätt att använda och inte kladdar. Pennorna levereras i en transparent plastlåda för enkel organisering.
9649-dcf8b3.jpeg

En gourmetdesign

Varje penna är utformad för att se ut som en läcker klubba, med en tunn, färgglad stam och en genomskinlig gelkula i toppen. Pennornas klara och varierande färger kommer att göra ditt barns kit roligare, medan den lekfulla formen på varje penna påminner om de söta godsaker som barn älskar. Gelpennorna är inte bara söta, de är också praktiska och funktionella. För alla små studenter där ute är de här klubbliknande gelpennorna ett utmärkt val för att göra vardagen lite roligare.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.